Edelriet

Een natuurgetrouw rieten dak zonder zorgen

Vochtbestrijding op een rieten dak

Home ยป Vochtbestrijding op een rieten dak
โœ” Stijlvolle uitstraling
โœ” Lange levensduur
โœ” IJzersterke isolatie

Vochtbestrijding in een dak is een probleem waar u als rietdekker zo min mogelijk tijd aan wilt besteden. Door uw rieten dak in Nederland met Edelriet te laten dekken, hoeft u zich geen zorgen te maken over schimmel of vochtproblemen. Wij leveren het hoogwaardige Edelriet, dus aarzel niet om de toepassingsmogelijkheden te bekijken.

Bent u op zoek naar een rietfabrikant- en leverancier? Edelriet helpt u verder!

Geen zorgen over vochtbestrijding in uw dak

U zult misschien denken dat water de grootste vijand is van riet, waar dit een minder groot probleem is bij dakpannen. Bij een rieten dak van natuurriet kan er inderdaad een moslaag ontstaan en is de kans op schimmel en verrotting groter. Edelriet biedt hiervoor de perfecte oplossing. Het is een gemodificeerd riet met eigenschappen om de levensduur te verlengen. Met een rieten dak van Edelriet heeft de rietdekker geen omkijken naar vochtbestrijding en het ontstaan van schimmel. U profiteert van een volledig onderhoudsvrij dak. Edelriet is volledig waterproof, waardoor er geen vocht of schimmel in het rieten dak ontstaat. U hoeft het dak niet extra te isoleren, maar dit blijft wel gewoon mogelijk. Wanneer het natuurriet niet goed wordt gelegd kunnen er vochtproblemen ontstaat, waardoor het in ernstige gevallen nodig is om het rieten dak te vervangen. Kies er altijd voor om het Edelriet door professionele rietdekkers te laten dekken. Met Edelriet is vochtbestrijding in het rieten dak verleden tijd en zult u nooit meer last hebben van schimmel of andere problemen.

Rieten dak door Edelriet.eu

Kies voor een waterproof rieten dak

Door de gecertificeerde waterdichtheid van Edelriet hoeft u zich geen zorgen te maken over vochtbestrijding en profiteert u van geen onderhoud aan het rieten dak. Vermijd schimmel en verrotting en ontdek de vele voordelen, zoals de goede isolatie en lange levensduur van duurzaam materiaal. Vul het contactformulier in om uw vragen over de verwerkingsmogelijkheden te stellen.

Wilt u ook een zorgeloos dak, neem dan contact met ons op!

 

© 2024 Edelriet

Theme by MRF BV

X