Edelriet

Een natuurgetrouw rieten dak zonder zorgen

Onderhoudsvrij dak

Home » Onderhoudsvrij dak
Stijlvolle uitstraling
Lange levensduur
IJzersterke isolatie

Wilt u genieten van een volledig onderhoudsvrij dak? Kies dan voor een rieten dak van hoogwaardige kwaliteit. Edelriet biedt de perfecte oplossing voor een onderhoudsvrij dak door de vele voordelen en lange levensduur. De rietdekker waardeert de goede eigenschappen bij het verwerken en leggen van een Edelriet-dak.

Bent u op zoek naar een rietfabrikant- en leverancier? Edelriet helpt u verder!

Geniet van een zorgeloos en onderhoudsvrij dak

Ons Edelriet is de perfecte vervanger voor natuurriet en dakpannen. Met Edelriet hoeft u zich niet langer zorgen te maken over het onderhoud van een rieten dak. Het heeft een zeer lange levensduur van meer dan 75 jaar. Het is zowel dakbedekking als isolatie in één, dus is het niet nodig om een Edelriet-dak extra te isoleren. Het riet vormt geen voedingsbodem voor mos, schimmel, insecten of ongedierte. Mede door de hoge isolatiewaarde hoeft u zich geen zorgen te maken over vochtbestrijding of andere vochtproblemen. Daarnaast is Edelriet gecertificeerd brandveilig, waardoor er gerust een vuurkorf of barbecue aangezet kan worden.

Rieten dak door Edelriet.eu

Profiteer van de lange levensduur en hoogwaardige kwaliteit

Door de goede isolatie, brandveilige eigenschappen en de lange levensduur biedt Edelriet u een onderhoudsvrij rieten dak, waar de eigenaar jarenlang plezier van heeft. Geniet van de charmes en stijlvolle uitstraling en ontdek de vele toepassingsmogelijkheden die Edelriet te bieden heeft. Neem contact met ons op via het contactformulier voor nadere informatie.

Wilt u ook een zorgeloos dak, neem dan contact met ons op!

 

© 2024 Edelriet

Theme by MRF BV

X