Edelriet

Een natuurgetrouw rieten dak zonder zorgen

Voor rietdekkers

Vakkennis en ervaring zijn tegenwoordig niet meer voldoende om vervelende ervaringen te vermijden. Ondanks het vakkundig rietdekken, heeft het natuurriet een steeds kortere levensduur dan vroeger. Ook is er steeds minder natuurriet om aan de grote vraag te voldoen. Door de slechter wordende kwaliteit van natuurriet komen klachten, claims en rechtszaken van huiseigenaren steeds vaker voor. Dit kost de rietdekker veel tijd en energie die hij liever besteedt aan zijn ambacht. Met Edelriet weet de rietdekker dat hij kwaliteit levert met twintig jaar garantie op het materiaal.

Een nieuwe generatie klanten die rekenen op vakkundig rietdekken

Edelriet is in samenspraak met de rietdekkers ontwikkeld, onder andere om het riet op de vlakke dakhellingen, zoals bij dakkapellen vanaf dertig graden mogelijk te maken. Edelriet verkleurt en vergrijst na het vakkundig rietdekken op precies dezelfde wijze als natuurriet. Dit komt door de hoge concentratie rietbestanddelen in Edelriet. Het is daarom uitstekend te combineren met natuurriet en maakt het gemakkelijk om een rieten dak te vervangen. Edelriet is gemodificeerd riet dat zich als alternatief op vlakke dakkappelen en natte risicoplekken heeft ontwikkeld naar de meest logische keuze voor een duurzaam en onderhoudsvrij rieten dak. Daarnaast heeft het dezelfde geliefde authentieke uitstraling als van een natuurrieten dak. Het vakkundig rietdekken van Edelriet bespaart op den duur meer geld en tijd, die de rietdekkers aan hun ambacht kunnen besteden.

Aan de slag met vakkundig rietdekken

Vrijwel alle type daken zijn met Edelriet probleemloos vakkundige te rietdekken. Klachten en claims behoren daarmee definitief tot het verleden. Met Edelriet krijgen rietdekkers een nieuwe generatie klanten. Dit zijn klanten die niet meer de nadelen van natuurriet willen. Ons Edelriet heeft vele voordelen te bieden:

  • Het is schoner om te verwerken en dé oplossing voor allergieën, stof en vuil;
  • Het is brandveilig en kan binnen de 15 meter erfgrens worden toegepast;
  • Het geeft de charme van een echt rieten dak;
  • Extra isolatie is niet meer nodig.

Bij het leveren van een Edelriet dak wordt u bij het vakkundig rietdekken niet teruggeroepen voor onderhoud of herstel van schade. U krijgt daardoor de tijd om bijvoorbeeld riet of dakpannen te vervangen door Edelriet. Zo kunt u als rietdekkers uw markt vergroten en uw klanten blij maken met een zorgeloos dak.

Kies voor vernieuwing met hoogwaardig riet

Rietdekkers die Edelriet bij ons als leverancier afnemen, zijn verzekerd van een uitgebreide ondersteuning en begeleiding vanuit ons. Desgewenst met behulp van een ervaren collega rietdekker die reeds bekend is met het van vakkundig rietdekken van Edelriet. Wilt u ook samen vernieuwen met Edelriet? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. .

 

© 2024 Edelriet

Theme by MRF BV

X