Edelriet

Een natuurgetrouw rieten dak zonder zorgen

Rieten dak vervangen

Home » Rieten dak vervangen
Stijlvolle uitstraling
Lange levensduur
IJzersterke isolatie

Tegenwoordig levert een rieten dak van natuurriet steeds meer problemen op en is het verstandig om dit te vervangen door Edelriet. Het maakt niet uit of u nu dakpannen of al een rieten dak heeft. Het dekken met Edelriet is in beide gevallen de beste optie en ook het combineren van natuurriet met Edelriet is zeker mogelijk.

Bent u op zoek naar een rietfabrikant- en leverancier? Edelriet helpt u verder!

Rieten dak vervangen door hoogwaardig Edelriet

Wilt u het dak van uw woning vervangen voor een rieten dak? Dan kunt u het beste kiezen voor Edelriet. Het biedt veel voordelen ten opzichte van natuurriet en het gaat veel langer mee. Door de lange levensduur van meer dan 75 jaar is Edelriet op den duur veel voordeliger. Het heeft daarnaast een brandveilig dak. Het riet kan geen voedingsbodem vormen voor schimmels en insecten, waardoor u geen last heeft van rottend riet of ongedierte. Door de vele voordelen heeft u geen onderhoud aan een rieten dak van Edelriet. Het vervangen van een rieten dak kunt u het beste over laten aan professionele rietdekkers, zodat het riet perfect wordt verwerkt. Het Edelriet is ontwikkeld in samenspraak met rietdekkers.

Rieten dak door Edelriet.eu

Kies voor een gemakkelijke verwerking

Het is gemakkelijk om een rieten dak te vervangen met Edelriet door de verschillende toepassingsmogelijkheden. Edelriet kan op meerdere plekken verwerkt worden en is ook gemakkelijk te combineren met natuurriet. Profiteer van deze voordelen bij het vervangen van een rieten dak. Uw vragen over het Edelriet worden beantwoord in onze FAQ. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier om ons riet in de gewenste hoeveelheid af te nemen.

Wilt u ook een zorgeloos dak, neem dan contact met ons op!

 

© 2024 Edelriet

Theme by MRF BV

X