Edelriet

Een natuurgetrouw rieten dak zonder zorgen

Gemodificeerd riet

Home ยป Gemodificeerd riet
โœ” Stijlvolle uitstraling
โœ” Lange levensduur
โœ” IJzersterke isolatie

Edelriet is niet hetzelfde als kunstriet, het is namelijk een gemodificeerd riet. Bij de ontwikkeling van Edelriet zijn er diverse eigenschappen toegevoegd, waardoor de levensduur is verlengd en de duurzaamheid is verbeterd. Hierdoor is Edelriet erg stevig en van hoogwaardige kwaliteit. Ons riet is op verschillende manieren te verwerken, waardoor het voor rietdekkers de ideale dakbedekking is.

Bent u op zoek naar een rietfabrikant- en leverancier? Edelriet helpt u verder!

Gemodificeerd riet met toekomstbestendige eigenschappen

Edelriet is het perfecte alternatief voor natuurlijk riet of dakpannen. Het bestaat voor vol uit resten van natuurriet en is door de unieke samenstelling dus niet te vergelijken met een dak van kunstriet. Het is een gemodificeerd riet met eigenschappen die in de toekomst van groot belang zijn. Door een rieten dak te vervangen met Edelriet verbetert u direct de circulariteit van het dak. Het is namelijk biologisch afbreekbaar. Daarnaast heeft het brandveilige eigenschappen, waardoor een beginnende brand niet verspreidt. Daarnaast heeft het ook een hoge isolatiewaarde, waardoor u de gebruiker profiteert van een aangename temperatuur in de woning of het pand. Edelriet is ontwikkeld in samenspraak met de rietdekkers, dus er zijn meer dan voldoende specialisten die een rieten dak kunnen bedekken.

Rieten dak door Edelriet.eu

Laat uw dak dekken met Edelriet door vakmannen

Wilt u profiteren van de voordelen van gemodificeerd riet? Kies dan voor de goede eigenschappen van Edelriet. U geniet van een zorgeloos en onderhoudsvrij dak, waar u jarenlang plezier heeft. Maakt u zich geen zorgen over de financiering of verzekering, want Edelriet betaalt zichzelf altijd terug. Wilt u meer weten over de voordelen en kwaliteit? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Wilt u ook een zorgeloos dak, neem dan contact met ons op!

 

© 2024 Edelriet

Theme by MRF BV

X