Edelriet

Een natuurgetrouw rieten dak zonder zorgen

Verzekering voor een rieten dak

Home » Verzekering voor een rieten dak
Stijlvolle uitstraling
Lange levensduur
IJzersterke isolatie

Het is tegenwoordig nog lastig om een verzekering af te sluiten voor een traditioneel rieten dak van natuurriet. De open constructie is niet meer te verzekeren. De schroefdakconstructie is nog onder bepaalde voorwaarden te verzekeren. Echter is Edelriet in alle gevallen nog te verzekeren. Het kan immers niet branden. Zelfs in combinatie met zonnepanelen is de verzekering van een rieten dak met Edelriet geen probleem.

Bent u op zoek naar een rietfabrikant- en leverancier? Edelriet helpt u verder!

Kies de juiste verzekering voor uw rieten dak

In tegenstelling tot Edelriet en dakpannen zitten er veel veiligheidsrisico’s verbonden aan een open rieten dakconstructie. Het is daarom beter om te kiezen voor een schroefdak van Edelriet. Deze techniek is veel moderner en zorgt voor een beter wooncomfort. Met Edelriet profiteert u van vele voordelen die verzekeringsmaatschappijen ook erg waarderen. Zo is een Edelriet-dak volledig brandveilig en heeft het een hoge isolatiewaarde. Het is dus niet nodig om het rieten dak extra te isoleren. U heeft een ruime keus aan verzekeringsmaatschappijen, dus u kunt gegarandeerd een goed dekkende verzekering voor het rieten dak afsluiten. Tevens kunt u al geld besparen door het dekken met Edelriet.

Rieten dak door Edelriet.eu

Profiteer van een gunstige verzekeringspremie

Kies voor een rieten dak van Edelriet en laat het dak bedekken door vakkundige rietdekkers. Profiteer als ondernemer van een goed dekkende verzekering en een gunstige verzekeringspremie. Bespaar op energierekeningen en de verzekering voor het rieten dak. Zo kunt u zorgeloos genieten van een veilig dak. Al uw vragen over Edelriet worden beantwoord in onze FAQ. Neem contact met ons op via het contactformulier voor advies en om ons riet af te nemen.

Wilt u ook een zorgeloos dak, neem dan contact met ons op!

 

© 2024 Edelriet

Theme by MRF BV

X