Edelriet

Een natuurgetrouw rieten dak zonder zorgen

Kunstriet en Edelriet

Home ยป Kunstriet en Edelriet
โœ” Stijlvolle uitstraling
โœ” Lange levensduur
โœ” IJzersterke isolatie

Er is kunstriet en er is Edelriet. Edelriet is het beste alternatief voor kunstriet en het wordt in Nederland samengesteld. Kunstriet wordt gemaakt van PVC, net zoals andere kunststof producten. In tegenstelling tot een dak van kunstriet zitten er in Edelriet natuurlijke rietresten verwerkt. Edelriet is een zeer betrouwbare soort riet die steeds populairder wordt onder de rietdekkers. Voor een natuurlijke uitstraling kunt u het beste kiezen voor een dak met Edelriet.

Bent u op zoek naar een rietfabrikant- en leverancier? Edelriet helpt u verder!

Een duurzaam alternatief voor kunstriet

Wilt u genieten van het gemak van kunstriet of dakpannen, maar toch een natuurlijke uitstraling en bepaalde charme aan het dak van een woning of pand toevoegen? Dan is een rieten dak van Edelriet de perfecte oplossing. Edelriet is in samenspraak met rietdekkers ontwikkeld en wordt gebruikt door professionele dakdekkers. Het is een gemodificeerd riet en bestaat uit meer dan 80% vol gemalen rietresten. Het heeft een natuurlijke uitstraling net zoals een natuurrieten dak. Het verkleurt als natuurlijk riet en heeft exact dezelfde stengelvorm als natuurriet. In tegenstelling tot kunstriet is het volledig biologisch afbreekbaar en dus volledig circulair. Door de unieke eigenschappen en voordelen is Edelriet een beter product dan kunstriet. Het is overigens uitstekend te combineren met natuurriet, dus het is geen enkel probleem om een rieten dak te vervangen met delen Edelriet.

Rieten dak door Edelriet.eu

Kies voor een natuurlijke uitstraling van uw rieten dak

Aarzel niet om een dak met Edelriet te dekken voor een natuurlijke uitstraling van het dak van een woning, vakantiehuis of horecazaak. Edelriet heeft meer te bieden dan kunstriet en het is aan u om deze voordelen te ontdekken. Uw vragen over Edelriet worden beantwoord in de FAQ op onze website. Neem gerust contact met ons om de mogelijkheden te bespreken. Vul het contactformulier in om ons riet in de juiste hoeveelheid af te nemen.

Wilt u ook een zorgeloos dak, neem dan contact met ons op!

 

© 2024 Edelriet

Theme by MRF BV

X