Edelriet

Een natuurgetrouw rieten dak zonder zorgen

Voor- en nadelen van een rieten dak

Home » Voor- en nadelen van een rieten dak
Stijlvolle uitstraling
Lange levensduur
IJzersterke isolatie

Er zijn diverse voor- en nadelen wanneer u voor een rieten dak kiest op een woning of pand in Nederland. Het grootste voordeel is het unieke karakter en de prachtige uitstraling. Veel mensen zijn gek op de charmes van een rieten dak. Daarnaast is riet een duurzaam materiaal en een natuurlijke isolator. Natuurriet heeft echter een beperkte levensduur en vergt veel onderhoud.

Bent u op zoek naar een rietfabrikant- en leverancier? Edelriet helpt u verder!

Ontdek de voor- en nadelen van een rieten dak

Een rieten dak heeft voor- en nadelen. Een rieten dak van Edelriet heeft vele voordelen ten opzichte van natuurlijk riet en dakpannen. Edelriet is een speciaal gemodificeerd riet met een levensduur van meer dan 75 jaar en het is daarnaast biologisch afbreekbaar en 100% circulair. Edelriet is dakbedekking en isolatie in één, waardoor het niet nodig is om het dak extra te isoleren. U profiteert van lage energiekosten en een aangename binnentemperatuur, zowel in de zomer- als wintermaanden. Door de goede isolatie heeft u geen werk aan vochtbestrijding; Edelriet is volledig waterproof. Edelriet is gecertificeerd brandveilig. Daarnaast zult u geen last hebben van verrotting, omdat het geen voedingsbodem vormt voor mos, insecten en schimmels. Met een rieten dak van Edelriet hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud. Een rieten dak van Edelriet is een goede, eenmalige investering, ook gezien de overige voor- en nadelen.

Rieten dak door Edelriet.eu

Kies voor een onderhoudsarm dak met een lange levensduur

Uw vragen over de voor- en nadelen van een rieten dak worden beantwoord in onze FAQ. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de voor- en nadelen van een rieten dak. We zijn bereikbaar via het contactformulier en we geven graag meer informatie over de toepassingsmogelijkheden om ons Edelriet te verwerken.

Wilt u ook een zorgeloos dak, neem dan contact met ons op!

 

© 2024 Edelriet

Theme by MRF BV

X