Edelriet

Een natuurgetrouw rieten dak zonder zorgen

Onderhoud van een rieten dak

Home ยป Onderhoud van een rieten dak
โœ” Stijlvolle uitstraling
โœ” Lange levensduur
โœ” IJzersterke isolatie

Profiteer van geen onderhoud en kies voor een rieten dak van Edelriet. Ons Edelriet is duurzaam en onderhoudsvrij, dus u zult er als rietdekker en eigenaar voor lange tijd profijt van hebben. Het riet bevat diverse eigenschappen die het riet beschermen tegen invloeden van buitenaf, waardoor er met een levensduur van meer dan 75 jaar gerekend kan worden. Kies voor de beste dakbedekking en ontdek de vele voordelen.

Bent u op zoek naar een rietfabrikant- en leverancier? Edelriet helpt u verder!

U hoeft geen onderhoud aan een rieten dak te verrichten

Riet en dakpannen zijn beide een goede optie voor woningen, vakantiehuizen en andere panden. Toch zorgt een dak met Edelriet voor vele voordelen. Wilt u als eigenaar genieten van de charmes en stijlvolle uitstraling van een rieten dak, maar ziet u op tegen het onderhoud? Dan is Edelriet de beste optie! Door Edelriet te gebruiken profiteert u van een zorgeloos en onderhoudsvrij dak. Het heeft een lange levensduur en gaat langer dan 75 jaar mee. Daarnaast biedt het vele andere voordelen, zoals een goede isolatie, vochtbestendigheid en brandveiligheid. Ons Edelriet zorgt altijd voor een aangename temperatuur en het is niet nodig om het rieten dak te isoleren. Edelriet is gecertificeerd brandveilig, dus hoeft niemand zich geen zorgen te maken over bliksem, de barbecue, een vuurkorf of vuurwerk. Het riet is gemodificeerd, waardoor er goede eigenschappen zijn toegevoegd om de levensduur te verlengen en het onderhoud te verminderen.

Rieten dak door Edelriet.eu

Profiteer van een zorgeloos rieten dak

Met Edelriet heeft u geen zorgen over het onderhoud van het rieten dak. Profiteer van de hoogwaardige kwaliteit en de vele voordelen. Vragen over het Edelriet worden beantwoord in de FAQ. Neem contact met ons op via het contactformulier om de afneemmogelijkheden van ons riet te bespreken.

Wilt u ook een zorgeloos dak, neem dan contact met ons op!

De productielocatie is in Noord West Overijssel, omdat Edelriet korte aanvoerlijnen van haar grondstoffen erg belangrijk vindt.

© 2024 Edelriet

Theme by MRF BV

X