Edelriet

Een natuurgetrouw rieten dak zonder zorgen

Rieten dak isoleren

Home » Rieten dak isoleren
Stijlvolle uitstraling
Lange levensduur
IJzersterke isolatie

Een rieten dak isoleren biedt meer comfort en het zorgt ervoor dat er minder energie verloren gaat. Met een goede isolatie blijft de binnentemperatuur erg aangenaam. Het werkt verkoelend in de zomermaanden en verwarmend in de wintermaanden. Met een rieten dak van Edelriet heeft u geen omkijken naar het plaatsen van extra isolatie. Edelriet is zowel dakbedekking als isolatie in één. Ideaal eigenaar van het pand.

Bent u op zoek naar een rietfabrikant- en leverancier? Edelriet helpt u verder!

E-mail onsBel ons
Geen zorgen over het isoleren van een rieten dak

Na het isoleren van een rieten dak gaat er minder energie verloren en blijft de temperatuur in de woning of het pand erg aangenaam. Het is verstandig een rieten dak van natuurriet te isoleren om energiekosten te besparen en problemen door vochtophoping te voorkomen. In tegenstelling tot traditioneel riet of dakpannen is het aanbrengen van extra functionele lagen in een dak van Edelriet niet nodig. Met een rieten dak van Edelriet heeft de eigenaar van het huis of pand geen zorgen over het isoleren van de woning en biedt het de perfecte oplossing voor duurzaamheid, energiebesparing en vochtbestrijding van het dak. Qua prijs is het vergelijkbaar met de prijs van een traditioneel geïsoleerd rieten dak, dus is het ook nog eens financieel aantrekkelijk. Daarnaast biedt het ook nog vele andere voordelen, zoals gecertificeerde brandveiligheid en de mooie stijlvolle uitstraling. Met Edelriet hoeft de rietdekker geen onderhoud uit te voeren en heeft het gegarandeerd een lange levensduur.

Rieten dak door Edelriet.eu

Profiteer van een aangename binnentemperatuur

Met een rieten dak van Edelriet hoeft u het dak niet extra te isoleren, maar het combineren van traditionele isolatiematerialen blijft wel mogelijk. Als leverancier geven we u graag meer informatie over Edelriet. Onze specialisten adviseren u graag over het verwerken van Edelriet als duurzame oplossing. Neem contact met ons op via het contactformulier om de toepassingsmogelijkheden te bespreken.

Wilt u ook een zorgeloos dak, neem dan contact met ons op!

De productielocatie is in Noord West Overijssel, omdat Edelriet korte aanvoerlijnen van haar grondstoffen erg belangrijk vindt.

© 2024 Edelriet

Theme by MRF BV

X