Edelriet

Een natuurgetrouw rieten dak zonder zorgen

Riet en dakpannen

Home ยป Riet en dakpannen
โœ” Stijlvolle uitstraling
โœ” Lange levensduur
โœ” IJzersterke isolatie

Tegenwoordig zien we dat kunstriet en natuurlijk riet vaak worden gebruikt om dakpannen te vervangen. Ons riet kent vele voordelen, omdat het is gemaakt van duurzaam materiaal en onderhoudsarm is. Door de goede isolerende eigenschappen is het riet perfect voor zowel de winter- als zomermaanden. Ons Edelriet zorgt voor een stijlvolle uitstraling en is voor diverse panden te gebruiken. Denk hierbij aan particuliere woningen, horecazaken, vakantiehuizen of andere panden.

Bent u op zoek naar een rietfabrikant- en leverancier? Edelriet helpt u verder!

Riet en dakpannen in combinatie leggen

Ten opzichte van dakpannen zorgt riet voor een warme uitstraling en een bepaalde charme. Bij nieuwere panden is steeds vaker een combinatie te zien van riet en dakpannen. Het is een goede keuze om te kiezen voor Edelriet. Het is verrijkt met eigenschappen die nodig zijn om op te boksen tegen andere rietsoorten. Zo is het riet brandveilig. Daarnaast is het duurzaam en heeft het geen meetbare slijtage, zodat u weinig tot geen onderhoud aan het rieten dak heeft. Bovendien zorgt het Edelriet zelf al voor een goede isolatie van het pand, waardoor het niet meer nodig is om daarnaast het rieten dak te isoleren. Kies ervoor om een dak te vervangen met Edelriet en u profiteert jarenlang van de vele voordelen.

Rieten dak door Edelriet.eu

Neem contact met ons op voor het beste advies

Bent u een rietdekker, architect, projectontwikkelaar of ondernemer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kies voor hoogwaardig Edelriet en de vele voordelen die het met zich meebrengt. Als leverancier geven wij u graag advies over Edelriet en de toepassingsmogelijkheden. Neem contact op via het contactformulier.

Wilt u ook een zorgeloos dak, neem dan contact met ons op!

De productielocatie is in Noord West Overijssel, omdat Edelriet korte aanvoerlijnen van haar grondstoffen erg belangrijk vindt.

© 2024 Edelriet

Theme by MRF BV

X